vlogs en blogs

Rens van der Vorst

RSS feed - Rens van der Vorst (opens in new window) Bekijk alle headlines - Rens van der Vorst
26
april
2018
Ik stel voor: De Fontys-score. Nieuwe studenten beginnen op nul en kunnen vervolgens punten scoren. Door Fontys op Twitter te volgen, door Fontys-nieuws te lezen, gezonde dingen te bestellen in de kantine, andere studenten te helpen. Door lessen te
26
januari
2018
Tijdens de Fontys open dagen reden in sommige gebouwen robots rond. Kleine, schattige exemplaren, zoals Pepper, met grote ogen die de nieuwe studenten aanstaarden. De bedoeling was, uiteraard, om te laten zien hoe technologisch geavanceerd Fontys
19
januari
2018
Ik denk sneller dan ik typ. Deze column bijvoorbeeld is al af, maar ja, mijn gedachten komen via een toetsenbord op papier. Onhandig. Waarom kan dat niet rechtstreeks, vraag ik me regelmatig af. En dus volg ik alle ontwikkelingen op het gebied van

Guusje Slagter

RSS feed - Guusje Slagter (opens in new window) Bekijk alle headlines - Guusje Slagter
18
april
2018
Soms heb je van die dagen dat alles kut is en dat alles mis gaat. Dan heeft T-Mobile je account geblokkeerd en kan je alleen nog gebeld worden en overleef je via WiFi-hotspots. Dan pak je de verkeerde trein omdat je bang bent dat je mobiel er nog in
14
maart
2018
Wat je zegt ben je zelluf!!  Een uitspraak die menig kind op de speelplaats wel eens schreeuwt wanneer het wordt uitgemaakt voor snotneus, kabouter of deugniet (geen idee of kleuters al schelden met eikel en andere geslachtsdelen, hoop het
21
februari
2018
Mijn columns hebben normaliter meer een filosofische ondertoon dan een politieke. In zoverre een 23-jarige filosofisch kan zijn dan. Toch, de afgelopen maanden heb ik een beetje medelijden met Thierry Baudet. Hij mag nooit eens een keertje

Luc de Graaf

RSS feed - Luc de Graaf (opens in new window) Bekijk alle headlines - Luc de Graaf
23
april
2018
Veel van wat je in je leven toebedeeld krijgt, heeft te maken met gunning. Als je aardig, voorkomend, beleefd en welsprekend bent, word je veel gegund. Ben je daarentegen een lul van een vent (of een kreng van een bitch), stink je en ben je bot en
19
maart
2018

10-

De Boekenweek is geheel aan mij voorbijgegaan. Waarom heeft niemand aan mij gevraagd wat mijn lievelingsboek is? Het is een schande. Terwijl ik al drie majestueuze titels achter mijn steeds bekendere naam heb staan. Twee boeken heb ik weliswaar met
12
maart
2018
Fontys viert de maand van de leuke seks. Las ik. Dus ik dacht. Ik dacht. Tja. Ik dacht, wat nu. Dacht ik. Ik dacht, verdomme. Ik dacht hè? En toen, daarna ha! En vervolgens stapelden zich de eerste grappen al op in mijn verziekte comedy-geest die

Lisanne Hamers

RSS feed - Lisanne Hamers (opens in new window) Bekijk alle headlines - Lisanne Hamers
04
april
2018
Oké ik beken: ook ik ben gezwicht voor het succes van Nederlands meest succesvolle dramaserie, Temptation Island (Of liever gezegd: Timtaion, voor diegenen die het ook volgen ;-)). In het populaire RTL5-programma wordt een stelletje vrijgezelle
21
maart
2018
Ja ja, het was vandaag eindelijk zo ver. De dag was aangebroken dat wij onze stem mogen laten horen, en wel voor de gemeenteraadsverkiezingen. De bekende stembiljetten lagen al enige tijd klaar om met het rode potlood ingevuld te worden. De leden
01
maart
2018
Vorige week ben ik van start gegaan met de laatste fase van mijn opleiding Communicatie. Ik heb de vlag nog net niet uithangen, want wat stellen die laatste 4 maanden nu nog eigenlijk voor? Veel. Heel veel. Want dit is het dan: the moment of