Eindhoven,
21
december
2018
|
11:17
Europe/Amsterdam

Het beste van Bron

We geven boekjes weg!

Een vol jaar lang bestookten we jou als medewerker en student met artikelen, filmpjes, foto's en audioberichten. Omdat we als Bron relatief nieuw zijn - dit was pas ons eerste volle kalenderjaar - was het soms even zoeken. Maar als het om de website en de nieuwsbrief gaat, hebben we je kennelijk goed weten te vinden. En weten we nu ook wat je het beste verhaal vond: 'Naar school als je zin hebt'. 

Nu is 'het beste' natuurlijk een heel subjectief begrip: wat de een het beste vindt, kan een ander oninteressant vinden. Met beste bedoelen we dan ook het enige meetbare: wat is het meest gelezen. Dat is dus het 'Naar school als je zin hebt' dat in mei werd gepubliceerd en de nieuwe onderwijsmethode van Fontys Hogeschool ICT beschrijft.

Ja logisch, denk je dan. Een artikel met een dergelijke kop scoort 'natuurlijk' hoog en dan uiteraard vooral onder studenten. Maar het waren vooral de medewerkers van Fontys die dit artikel lazen.

Ook de andere artikelen uit de top 5 bewijzen dat verhalen over doceren, over generieke onderwijs-onderwerpen waar elke docent wel iets mee kan, veruit het populairst zijn.

En toeval of niet, het zijn ook allemaal artikelen die nog steeds even relevant zijn. Dit waren de verhalen die het opmerkelijk goed deden:

Columnisten
Ook steeds weer populair: onze columnisten. Luc, Eveline, Rens en Puck hebben ieder een eigen vaste schare volgers opgebouwd.

Omdat we hun stukjes zo leuk vinden en omdat ze vaak tijdloos zijn, hebben we een selectie van deze columns gebundeld. Zie de foto hierboven. Voor de vijftig snelste reageerders ligt gratis en voor niets een boekje klaar vanaf 7 januari. Stuur snel een mailtje naar bron@fontys.nl.    

Ook komend jaar gaat Bron uiteraard door met de columns en met het soort verhalen zoals hierboven vermeld. Er komen nieuwe rubrieken, onder meer over alumni en internationals. We beperken ons ook niet tot onze website en de nieuwsbrief (die, we verklappen nu voor veel medewerkers een geheim, een samenvatting is van wat er die week op onze website is verschenen). Zo gaan we meer filmpjes maken en zullen veel actiever worden op Instagram.

Maar dat is allemaal volgend jaar. Voor nu wensen we als redactie iedereen het beste van Bron: de beste feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Redactie Bron