Eindhoven,
09
mei
2018
|
16:35
Europe/Amsterdam

Nieuw: Bron Bericht wekelijks via Whatsapp

Vanaf komende maandag heeft Bron, het onafhankelijke nieuwsplatform van Fontys Hogescholen, er weer een nieuwe loot bij. Voortaan zijn we wekelijks ook te horen via Bron Bericht: elke maandagochtend een audio-nieuwsoverzichtje in je Whatsapp.

door Jan Ligthart
Als je je daar althans voor inschrijft. Kleine moeite, groot plezier. Bron Bericht duurt slechts anderhalve minuut en neemt dus niet veel tijd of geheugen in beslag. Op de fiets, bij de bushalte, wandelend over de campus: in een mum van tijd pik je de belangrijkste headlines mee.

Wie bepaalt wat die headlines zijn? Nou, dat doen de makers van dit bulletin: Bram Steijns, Inge de Bruijn en Femke Molenaar. Zij zijn vierdejaars studenten journalistiek en trokken eerder met hun Whatsnew ver buiten de Tilburgse campus de aandacht. Bron schreef er eerder over en nu gaan we het dus zelf ook inzetten.

Wil jij ook elke maandag Bron Bericht ontvangen? Dat kan!

1. Stuur ons een appje via 0618412377
2. Voeg dit nummer toe aan je contacten.

Klaar!

Privacy? Geen probleem. De enige data die we door aanmelding van je hebben zijn je telefoonnummer en de naam die je op Whatsapp gebruikt. En daar doen we verder helemaal niets mee. Voor het overige ben je gebonden aan de privacy-voorwaarden van Whatsapp.