Eindhoven, Tilburg, Venlo,
21
februari
2022
|
12:39
Europe/Amsterdam

Weinig stormschade op campussen

De stormen die afgelopen dagen over Nederland raasden richtten grote schade aan, maar bij de Fontys-gebouwen in Eindhoven, Tilburg, en Sittard en Venlo lijkt het mee te vallen.  In Venlo moesten wel verschillende bomen het ontgelden.

In Venlo zijn meerdere bomen omgevallen (zie foto's), zegt Karlijn Claassen-Schoonbrood-Claassen, facility manager op de locaties Venlo en Sittard van Fontys. 

Venlo heeft een groene campus met een stukje bos. Zowel op ons terrein als net daarbuiten zijn een aantal bomen omgewaaid waardoor op enkele plekken meters hekwerk is vernield.”

Eindhoven
In Eindhoven, waar op campus Rachelsmolen druk wordt gebouwd, zijn een paar bouwhekken omgevallen en op locatie Theodoor Fliednerstraat raakte een raam beschadigd.

Het bouwterrein met al die grote bouwkranen, vele hekken en materialen …, het was nog wel spannend. Toch had facility manager Desiree Hendrix er alle Bouwplaats Rachelsmolen, er vielen slechts een paar hekken om.vertrouwen in dat de ondernemer genoeg voorzorgsmaatregelen had getroffen. “Ze zijn daar volop mee in de weer geweest.”

Tilburg
In Tilburg hebben – zover nu bekend – de stormen Dudley, Eunice en Franklin geen brokstukken veroorzaakt. “Alleen een loshangend takje”, zegt de facility manager daar: Corine Mathijssen. [Petra Merkx]

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.