Eindhoven,
22
november
2023
|
09:38
Europe/Amsterdam

Op ontdekkingstocht

Wat gebeurt er in de honderden verschillende lokalen en ruimtes van een campus? In deze rubriek worden de krochten van Fontys opgezocht, worden deuren die normaal gesloten blijven geopend en vertellen zowel medewerkers als studenten wat zij in een bepaalde ruimte aan het doen zijn.

Boilerplate

Wie: Federica en Maria
Wat: studenten Industrial Design Engineering
Waar: een ‘verborgen’ klaslokaal in Venlo

“We kennen dit gedeelte van het schoolgebouw niet, maar zagen grote kasten met veel boeken en waren benieuwd naar deze ruimte. Daarom zijn we een kijkje gaan nemen. Een paar stappen verder ontdekten we een heel interessant lokaal met vitrines waar allerlei medische spullen in liggen. 

Het is de eerste keer dat we hier komen. We studeren Industrial Design Engineering en moeten daarvoor altijd in een ander deel van het gebouw zijn. Soms lopen we een rondje om te kijken hoe de rest van de school eruitziet, zoals nu. 

We wisten tot een tijdje geleden niet eens dat de campus van Venlo uit meerdere gebouwen bestaat. Daar kwamen we pas achter toen we onlangs kaartjes voor Toverland op moesten halen in een ander gebouw dan waar we les hebben.” [Karen Luiken]

Reageren kan hieronder. Eenmaal gepubliceerde reacties worden niet verwijderd

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.