Den Bosch,
20
september
2023
|
14:01
Europe/Amsterdam

Flexwerkplek

Wat gebeurt er in de honderden verschillende lokalen en ruimtes van een campus? In deze rubriek worden de krochten van Fontys opgezocht, worden deuren die normaal gesloten blijven geopend en vertellen zowel medewerkers als studenten wat zij in een bepaalde ruimte aan het doen zijn.

Boilerplate

Wie:    Yvonne Udo
Wat:    Coach van tweedejaarsstudenten bij pedagogiek in Den Bosch
Waar:  Flexwerkplek

“Ik ben op dit moment samen met een collega bezig met de voorbereidingen voor de propedeuse-uitreiking. We willen over iedere student, het zijn er 24 in het totaal, iets leuks zeggen. We zijn anekdotes aan het ophalen waarbij we de kern van de studenten toelichten, maar geen dingen prijsgeven die niet bestemd zijn voor de oren van hun ouders.

Dit is geen alledaagse bezigheid. De tweedejaarsstudenten zijn nu een week op stage. Normaal lopen ze twee dagen per week stage, maar aan de start van elk nieuw semester doen ze dat een hele week lang. Dat is dus nu het geval, waardoor het rustig is in het gebouw en we ruimte hebben om ons op andere zaken te focussen. Nieuwe collega’s worden ingewerkt, er wordt gezocht naar nieuwe pedagogische werkplekken en ik heb gesprekken met werkveldpartners waar we mee gaan samenwerken. 

Het is een heerlijke week. We zijn van negen uur in de ochtend tot minimaal vijf in de avond keihard aan het werk en komen eindelijk toe aan dingen waar we normaal geen tijd voor hebben.” [Karen Luiken]

Reageren kan hieronder. Eenmaal gepubliceerde reacties worden niet verwijderd

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.