Utrecht,
08
november
2023
|
09:31
Europe/Amsterdam

Docentenkamer

Wat gebeurt er in de honderden verschillende lokalen en ruimtes van een campus? In deze rubriek worden de krochten van Fontys opgezocht, worden deuren die normaal gesloten blijven geopend en vertellen zowel medewerkers als studenten wat zij in een bepaalde ruimte aan het doen zijn.

Boilerplate

Wie: Lieke Geerts
Wat: medewerker bedrijfsbureau
Waar: Theologie Levensbeschouwing Utrecht

“Ik zit vandaag in de docentenkamer. Ik werk bij het bedrijfsbureau van Fontys Theologie Levensbeschouwing. Samen met mijn collega doe ik alles achter de schermen. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld bezig met het organiseren van een diploma-uitreiking voor studenten die voor de zomer zijn afgestudeerd.

Dit gebouw is oorspronkelijk van Tilburg University. Fontys huurt de lokalen en kantoorruimte. Op dinsdag is het Fontys-dag en zijn alle lokalen ‘van ons’. Ik zit hier zelf drie dagen per week. Een paar honderd meter verderop, aan de Keistraat, hebben we ook nog een externe locatie waar we gebruik van maken. Dat is een Harry Potter-achtig gebouw waar je voornamelijk eerstejaars studenten vindt. 

Onze opleiding is lekker klein. We hebben twee studierichtingen: een lerarenopleiding voor Godsdienst Levensbeschouwing en een bachelor Theologie. Met die laatste studie word je opgeleid tot geestelijk begeleider. Daar zitten de meeste studenten." [Karen Luiken]

Reageren kan hieronder. Eenmaal gepubliceerde reacties worden niet verwijderd

Reacties 1 - 1 (1)
Bedankt voor uw bericht.
Evelien
08
November
2023
Hartstikke leuk. Lieke is echt een top-collega!