Eindhoven,
11
oktober
2023
|
14:20
Europe/Amsterdam

Campusplein

Wat gebeurt er in de honderden verschillende lokalen en ruimtes van een campus? In deze rubriek worden de krochten van Fontys opgezocht, worden deuren die normaal gesloten blijven geopend en vertellen zowel medewerkers als studenten wat zij in een bepaalde ruimte aan het doen zijn.

Boilerplate

Wie: Yourian van Nistelrooij
Wat: docent aan de opleiding Mechatronica
Waar: Fontys Engineering, Nexus-gebouw Eindhoven

“Jitske Cornielje, een collega van me bij Fontys Engineering, heeft een tafeltennistoernooi georganiseerd. Daar hebben zich collega’s van verschillende opleidingen voor ingeschreven. We zijn ingedeeld in pooltjes. Een week of vier geleden zijn we gestart, en deze week moet iedereen de laatste poolwedstrijden hebben gespeeld, dus vandaag is het druk bij de tafeltennistafel.   

Die tafeltennistafel staat al een aantal jaar onderaan de trappen van het Nexus-gebouw. We lopen er elke dag langs, maar we doen er eigenlijk nooit iets mee. Je moet er tijd voor maken. Nu ik er eenmaal sta, vind ik het superleuk om te doen.  

Ik had vandaag mijn derde wedstrijdje in de pool. Ik heb twee van de drie wedstrijden gewonnen. Wat best grappig is, is dat ik bijna vijftien jaar niet heb getafeltennist, maar na elk potje word ik beter. Vroeger heb ik veel getafeltennist op de camping. Mijn skills komen terug, merk ik. Het is net als met fietsen, dat verleer je ook niet. Na de poolwedstrijden gaat de top 4 door. Daar zit ik wel bij, verwacht ik.” [Marieke Verbiesen]

Reageren kan hieronder. Eenmaal gepubliceerde reacties worden niet verwijderd

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.