Eindhoven,
18
juni
2020
|
13:01
Europe/Amsterdam

Propedeuse niet gehaald

Iedereen heeft te maken met de coronapandemie. In een serie korte verhaaltjes laat Bron studenten van Fontys vertellen wat hen bezighoudt in deze crisistijd. Deze keer: Britt (18) studeert aan de Pabo in Tilburg.

“Door deze crisis kon ik niet meer naar mijn stageadres. Ik moest lesgeven via Zoom en dat is heel anders. Sommige kinderen vonden het lastig om vanuit thuis te werken, terwijl anderen het fantastisch vonden.

Ik kan door corona ook niet meer naar de sportschool. Mijn vriend had mij overgehaald om met hem mee te gaan. Net op het moment dat ik daarvoor gemotiveerd was, gingen de deuren dicht. Gelukkig kan ik wel gaan hardlopen.

Shetlandpony
Mijn tante heeft twee shetlanders waar ik vaak langs ga. We hadden een paar grotere paarden, maar die zijn overgenomen door iemand anders. Nu hebben we twee knuffelpony’s waarop je niet kunt rijden. Als ik daarop ga zitten, denk ik dat ze naar de grond zakken. Ze zorgen er wel voor dat ik even de deur uit kan om mijn hoofd leeg te maken.

Dat heb ik wel nodig aangezien ik weet dat ik mijn propedeuse niet meer kan halen. Door corona mis ik contactmomenten met leerlingen, waardoor ik niet kan aantonen dat ik kan omgaan met kinderen.

Toen ik hoorde dat ik het niet meer kon halen dit jaar, baalde ik enorm. Aan de andere kant heb ik veel aan mijn tutor. Hij bespreekt met mij de mogelijkheden voor volgend jaar. Dat zorgt wel voor enige rust.” [Kasper Wienk]

Reacties 1 - 1 (1)
Bedankt voor uw bericht.
Jip
18
June
2020
toppie!!!!!!!!