Eindhoven,
15
mei
2017
|
14:07
Europe/Amsterdam

Nieuwe serie: Meesterlijk

Fontys Hogescholen werkt mee aan een nieuwe serie van Omroep Brabant. In Meesterlijk ontmoeten studenten een topper uit hun eigen vakgebied. Met prikkelende opdrachten daagt de ‘Meester’ het aanstormende talent uit om verder te kijken.

“Militair leiderschap is de lastigste vorm van leiding geven. In oorlogssituaties komt het puur op jou aan.” Dat zegt generaal Gerard Koot van de legerbasis Oirschot tegen Fontys-studente Sema Bilican. De twee treffen elkaar in de eerste aflevering, afgelopen zaterdag te zien bij Omroep Brabant. Sema (21) studeert aan de Fontys Hogeschool HRM en Psychologie. Ze volgt de minor ‘Vaardigheid in leiderschap’, waar ze opvalt door haar doortastende aanpak. Maar hoe brengt ze het er vanaf in een legeroverall?

Masterclass
De serie telt tien afleveringen, die tot eind juni te zien zijn bij Omroep Brabant. In vier ervan nemen Fontys-studenten een sprong in het diepe. Sema was afgelopen zaterdag de eerste. Ook in de masterclasses met nieuwslezeres Astrid Kersseboom (20 mei), PSV-sportfysioloog Luc van Agt (17 juni) en Jumbo-CEO Frits van Eerd (8 juli) zie je Fontys-studenten in actie. [FvdN]

‘Meesterlijk’ wordt elke zaterdag om 17.45 uur uitgezonden door Omroep Brabant. Zie voor ook de videorubriek Bekijk ’t op deze pagina.