Tilburg,
07
januari
2021
|
16:08
Europe/Amsterdam

Ik voel me leeg zonder optredens

Iedereen heeft te maken met de coronapandemie. In een serie korte verhaaltjes laat Bron studenten van Fontys vertellen wat hen bezighoudt in deze crisistijd. Deze keer: Celine (24) studeert CO IEMES in Tilburg.

“Na een kerst in Limburg ben ik sinds deze week weer in Tilburg. Het is even wennen om weer op mezelf te wonen in een studio, maar alleen zijn bevalt me wel.

Een voordeel van de online lessen is dat ik nu om tien voor negen kan opstaan als mijn les om negen uur begint. Daar kan ik wel aan wennen. Ik ben blij met hoe Fontys zich heeft aangepast aan deze crisissituatie. Er waren snel oplossingen voor de geplande tentamens en lessen.

Ik mis mijn vrienden heel erg. Ik zie ze af en toe één op één, maar het is niet zoals het hoort te zijn. Het is heel raar om ze niet allemaal bij elkaar te kunnen zien. Ik kan echt niet wachten om weer een terrasje met ze te pakken.

Ik kan nu wel extra tijd steken in mijn hobby’s. Ik heb één heel grote hobby, waar ik ooit nog mijn beroep van wil maken: zingen. Vóór corona zong ik fulltime en ik heb zelfs ooit meegedaan aan het programma The Voice.

Ik heb daarom voor de opleiding Communicatie - International, Event, Music & Entertainment Studies (CO IEMES) gekozen. Hier leer ik om backstage werk te doen. De laatste tijd heb ik wel een leeg gevoel omdat ik niet meer op het podium heb kunnen staan. Ik heb niet echt iets om naar uit te kijken, behalve het einde van corona.” [Kasper Wienk]

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.