Eindhoven,
18
juni
2019
|
09:35
Europe/Amsterdam

Het ultieme studentenleven

Het is bijna zomervakantie en dat betekent dat het schooljaar er bijna op zit. Projecten zijn net afgerond en mensen beginnen na een jaar lang stressen weer ongegeneerd te feesten. Dat ongegeneerd feesten doen studenten toch wel, maar nu mág het ook echt.

Al mijn vrienden zijn klaar met hun dingetjes op school en hebben eigenlijk zo goed als vakantie. Het is mooi weer, het blijft lang licht en vrienden zijn weer single (en hebben dus zin om erop uit te gaan). Kortom, de perfecte situatie om (bijna) de vakantie te beginnen. We gaan barbecueën, desperado’s drinken, muziek luisteren, terrassen, stappen, dansen en nog meer drinken!

Het jammere aan dit verhaal is dat ik wel nog stage heb. 

's Ochtends gaat mijn wekker om 6:45 uur en met een beetje pech om 6:00 uur. Terwijl mijn vrienden op dat moment lachend de kroeg uitrollen, ben ik net met een oorverdovend lawaai door mijn wekker uit mijn slaap gerukt.

Maar ik zou Puck niet zijn als ik deze pret aan mij voorbij zou laten gaan.
Zoals sommige mensen de zomer af willen dwingen, door bijvoorbeeld bij 15 graden tóch dat jurkje aan te doen, zo dwing ik mijn zomervakantie alvast af.

Ik heb al bijna twee weken een non-stop kater en dat is niet superhandig als je elke werkdag van 9 tot 5 moet presteren. Gelukkig is het ’s nachts om 3:00 in de kroeg wel heel leuk en dat zou ik niet willen missen. Dat is echt het ultieme studentenleven, als je het mij vraagt!

Puck Vriends zit in het tweede jaar van Fontys Hogeschool Journalistiek. Voor Bron blogt zij wekelijks over haar studentenleven.

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.