Eindhoven,
08
februari
2021
|
09:02
Europe/Amsterdam

Gebouwen Fontys vandaag dicht door weer

Alle gebouwen van Fontys zijn vandaag, maandag 8 februari, dicht vanwege het weer. Er kunnen geen onderwijsactiviteiten of tentamens plaatsvinden.

Vanwege de coronamaatregelen was het gebruik van de gebouwen uiteraard al beperkt. Het is niet bekend of er bij één van de tientallen opleidingen van Fontys vandaag nog (her)tentamens waren. De centrale toetsweek is wel al net voorbij. 

Fontys laat op de eigen website weten dat dit besluit is gevallen vanwege het beperkte treinverkeer en ook omdat Rijkswaterstaat adviseert alleen voor noodzakelijke reizen de weg op te gaan. 

De gebouwen zijn dinsdag 9 februari weer geopend voor (praktijk)onderwijs en eventuele toetsen, tenzij de weersomstandigheden daar geen aanleiding tot geven. 

December 2017
De laatste keer dat Fontys de gebouwen vanwege het weer sloot was december 2017. Toen werd in de ochtend vanwege code oranje aan de instituten zelf overgelaten of ze open wilden blijven of niet. Maar tegen het middaguur - toen code rood ging gelden - beloten de gebouwenmanagers dat de gebouwen dicht gingen.

Een aantal centrale gebouwen bleef open voor medewerkers en studenten die door het weer (nog) niet naar huis konden. [Petra Merkx]

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.