Eindhoven,
13
april
2021
|
12:59
Europe/Amsterdam

Enquête: wat doet een jaar corona met jou?

Thuiswerken. Online studeren. Voor de één een zegen, voor de ander een vloek. Samen met onderzoeksbureau Newcom polst Bron via een enquête de stemming onder studenten en medewerkers van Fontys. Hoe gaat het nu met jullie? 

Naast Bron houden ook de onafhankelijke media van een aantal andere universiteiten en hogescholen ditzelfde onderzoek. Dan gaat het onder meer om de TU's van Eindhoven en Twente, de hogescholen van Utrecht en Amsterdam en de universiteiten van Groningen, Utrecht, Wageningen en de Universiteit van Amsterdam. 

De vragen gaan over onder andere je welbevinden, de ups en downs van thuiswerken en -studeren en je tevredenheid over Fontys Hogescholen.

Hoe is het straks?
Maar de vragen gaan niet alleen over hoe het was en hoe het nu is. Het onderzoek gaat evenzeer over de toekomst.

Hopelijk zitten we nu in de laatste ernstige fase van de coronacrisis. In wat voor situatie denk je over 12 maanden te zitten? Woon je verder weg of dichterbij? Werk of studeer je vaker thuis? En is digitaal of hybride onderwijs een blijvertje?

We nodigen je van harte uit om deze vervolgenquête in te vullen. Bron publiceert de resultaten in de loop van mei. [Jan Ligthart]

Je vindt de enquête hier

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.