Tilburg,
22
juni
2020
|
16:42
Europe/Amsterdam

Eerst even lekker bijkomen

Iedereen heeft te maken met de coronapandemie. In een serie korte verhaaltjes laat Bron studenten van Fontys vertellen wat hen bezighoudt in deze crisistijd. Deze keer: Sanne (23) studeert Communicatie in Tilburg.

“Toen de coronacrisis begon, zat ik middenin mijn afstudeerperiode. Ik liep stage en was mijn scriptie aan het schrijven bij Uitjesbazen. Ik werkte er drie dagen in de week aan mijn scriptie en twee dagen draaide ik (betaald) mee op kantoor.

Daarin is eigenlijk niets veranderd, behalve dat ik die drie dagen voor mijn scriptie thuis was. Ik werk ook nog in de horeca. Ze zijn begonnen met thuisbezorgen, dus ook daar heb ik mijn werk kunnen houden.

Bij Uitjesbazen worden zoals de naam al zegt uitjes en teambuildingsevenementen georganiseerd. Dat - en daarmee de inkomsten - is door corona wel allemaal weggevallen. Langzaam werden alle uitjes geannuleerd door klanten en uiteindelijk hebben wij zelf alles moeten annuleren.

Uitjesbazen heeft de focus toen verlegd naar online homegames, om zo op andere wijze online omzet te krijgen. En dat gaat goed. Ik heb zelfs te horen gekregen dat ik per augustus in dienst kom. Dan kan ik lekker aan de slag.

Nieuwe puppy
Het thuiswerken was voor mij wel een uitdaging. We hebben net een nieuwe puppy en die was af en toe vervelend. En ook mijn broer zit thuis nu, dus soms was het druk met hem en zijn vriendin in huis. Ik ergerde me wel eens aan die drukte van thuiswerken, al is het fijn dat je jouw dagen zelf mag indelen.

Ik heb gelukkig altijd motivatie gehad om mijn scriptie op tijd af te hebben, dus ik heb geen stress ervaren van de deadline. Alles is nu ingeleverd, ik werk nog twee dagen per week bij Uitjesbazen en in het weekend in de horeca. En vanaf augustus mag ik dan fulltime daar gaan beginnen. Maar nu eerst even lekker bijkomen.” [Jacky Eickes]

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.