Tilburg,
04
februari
2021
|
14:01
Europe/Amsterdam

Credits voor mijn docenten

Iedereen heeft te maken met de coronapandemie. In een serie korte verhaaltjes laat Bron studenten van Fontys vertellen wat hen bezighoudt in deze crisistijden. Deze week: Danee (18), eerstejaarsstudent Speco (sportmarketing en -communicatie) in Tilburg.  

“Ik wil beginnen met credits te geven aan de docenten en de opleiding Speco. Ze luisteren naar tips, denken goed mee en komen met creatieve oplossingen. Het enige puntje van kritiek is dat het lastig is onze praktijklessen thuis uit te voeren.   

Zo moesten we thuis een televisie-uitzending maken, in plaats van in een professionele studio. En een podcast opnemen met je telefoon. Echt zonde, want de kwaliteit en ook de beleving zijn weg. 

Vóór deze studie deed ik Journalistiek, maar daarmee ben ik in de kerstvakantie gestopt. Daarna ben ik fulltime  - en dus vanaf het begin van de coronatijd - in een supermarkt gaan werken.   

Dit nieuwe schooljaar is het eerste dat ik ‘corona-onderwijs’ krijg. Ik ging bij Journalistiek dagelijks van negen tot vijf naar school. Nu helemaal niet. De eerste maanden had ik nog wel op maandagmiddag en op woensdagochtend les.  

Door corona heb ik wel een nieuwe hobby gevonden. Vorige zomer heb ik een fotocamera gekocht. Ik wil cursussen gaan volgen en er een ‘goede’ hobby van maken. Ik had natuurlijk veel vrije tijd en met het oog op mijn studie dacht ik: het is altijd fijn als je eigen materiaal hebt om foto’s of filmpjes mee te maken.” [Jacky Eickes]

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.