Eindhoven,
23
mei
2018
|
08:08
Europe/Amsterdam

Rara waar ben ik

In de week dat het superlekker weer wordt en iedereen extra vroeg begint met werken om dan om vier uur lekker van het weer te kunnen gaan genieten, in die week ben ik weg. Weg van het zonlicht, weg van de terrassen en het bakken op het strand.

Ik zit dan in een ruimte vol met stress, chemisch licht en uitzicht op precies niks. Een ruimte waarin je je eten verstopt en stiekem van je notenreep snoept. Een ruimte met als basisbehoefte stroom en een vleugje internet. Een ruimte waar plekken schaars zijn en opstaan plaats vergaan de nieuwe wet van de jungle is.

Nog geen idee? Oké, nog één hint: Ik hoef geen koffers te pakken alleen een laptop en wat boeken.

Nu weet je het wel toch? Guusje gaat namelijk op scriptievakantie! Bestemming: de openbare bibliotheek.

Waarom ik dit vertel? Ik gun jou dat extra genietmoment. Als jij zo meteen op het terras zit, denk dan aan mij. Het feit dat ik onder een tl-buis zit met lamme vingers van het typen. Het feit dat iedereen over een week vraagt in welke kelder ik heb gezeten aangezien ik lijkbleek zie.

Geniet van de zon!

 

Guusje Slagter is student aan Fontys Academy for Creative Industries, auteur van 'Dit Ben Ik' en 'De Kleine wereldverbeteraar' en eigenaar van Bureau Dit Ben Ik.