Eindhoven,
20
december
2019
|
10:27
Europe/Amsterdam

Bron sluit jaar af met drie Fontys Firecrackers

Teun is Brabander van het Jaar

Het kalenderjaar zit er weer op. Bron filterde drie absolute 'firecrackers' uit de vele personen die dit jaar Fontys een gezicht gaven. Geen verrassingen, maar dat is ook het idee van deze top 3: ze vielen meer op dan anderen. Waarbij Teun Toebes voor de afsluitende knaller zorgde door op Eerste Kerstdag tot Brabander van het Jaar benoemd te worden. 

De redactie van Bron - Petra, Frank, Tim, Jacky, Anke, Erwin, Kasper en Jan - wenst iedereen ontzettende fijne feestdagen, een leuke jaarwisseling en een heel mooi, gezond en inspirerend 2020. Wij zijn er weer op 6 januari!

 

Reacties 1 - 1 (1)
Bedankt voor uw bericht.
Ella Hueting
04
January
2020
Fantastisch wat deze 3 mensen hebben gepresteerd het afgelopen jaar. Terecht worden ze in het zonnetje gezet. Toch zou ik ook nog graag willen vermelden dat het Fontys First Robotics team afgelopen jaar wereldkampioen werd in Detroit. Uit een selectie van 4.000 teams wereldwijd. Voor het eerst dat een Europees team won. En ze hebben niet alleen gewonnen; ze zetten zich voortdurend in om het STEM (beta) onderwijs aantrekkelijk te maken voor jongeren. https://teamrembrandts.com. Chapeau.