Eindhoven,
01
december
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Sushi Habibi

Geef toe, we hebben allemaal wel eens een dag dat we écht geen zin hebben om te koken. Deze week was het ook bij mij thuis zover. Heb ik zin in een burger, pokébowl, spareribs? Uber Eats komt zelf met een aanbeveling, nieuw op de site: Sushi Habibi. Ik nam de proef op de som.

Het is een klein kwartier rijden vanuit Sushi Habibi naar mijn huis, maar dat kwartier neem ik voor lief als het gaat om sushi. De bestelling, een menu voor twee personen en een kleine portie gefrituurde gyoza, is nog geen half uur geleden besteld of er wordt al aangebeld. “Smakelijk! En als cadeautje een blikje cola.”

Dat is nog eens superservice, maar is de sushi het ook waard? Na een proefsessie is het antwoord: deels. De gyoza is niet heel warm, maar Habibi zit ook niet om de hoek. Dat kan ik ze niet kwalijk nemen. De sushi smaakt heerlijk en de pittige rolls zijn hun naam meer dan waard (vandaar dat blikje cola, denk ik). De rijst is wel wat zout, en na het verorberen van het menu zitten we eigenlijk nog niet vol, terwijl we het grootste menu hebben besteld. 

Het eindoordeel is er dus een met gemixte gevoelens. Als het gaat om de smaak is Sushi Habibi echt een aanrader, maar dan moet je wel een niet al te grote eter zijn. [Noëlle van den Berg]

Cijfer: 6,8. Lekkere sushi, maar duur betaald voor de hoeveelheid die je krijgt. Dat wordt volgende keer toch bij het oude vertrouwde adres bestellen.

Reageren kan hieronder. Eenmaal gepubliceerde reacties worden niet verwijderd

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.