Eindhoven,
14
april
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Paaspop

Het festivalseizoen is afgelopen weekend traditiegetrouw afgetrapt door Paaspop. Parkeren was voor veel bezoekers een drama, maar de organisatie heeft voel goed gemaakt met de veelzijdige line-up, lachwekkende entertainment en goede organisatie.

bron reviewHet regende donderdag pijpenstelen en dat was te merken bij de weilanden die dienden als parkeerplekken. De ene na de andere auto kwam in de modder vast te zitten, waardoor sommige mensen urenlang in de file stonden. Ikzelf had daar gelukkig geen last van. Lopend, per fiets of met een pendelbus was het festival goed bereikbaar. Van lange rijen bij de ingang was in tegenstelling tot vorig jaar geen sprake. Muntjes waren zo gehaald, er waren voldoende toiletten en ook bij de kluisjes was de boel tot in de puntjes geregeld.

Met alle ingrediënten voor een goed festivalweekend op zak, kon het grote feest vrijdagmiddag beginnen. De toon werd gezet met optredens van artiesten als Antoon, Bente, Flemming en Pan-Pot. Zaterdag kwamen er op het hoofdpodium vooral veel Nederlandse artiesten voorbij. George Ezra wist als een van de weinige internationale sterren het publiek goed mee te krijgen met zijn vrolijke meezingers. Een ander hoogtepunt was voor mij Sticks. Niet zozeer omdat ik nou zo'n groot hiphopfanaat ben, meer vanwege de energie van het publiek. Zondag heb ik vooral de kleine festivaltentjes bezocht, waarbij de Foute Bingo de perfecte opstart van een brakke dag bleek te zijn. Armin van Buuren sloot de zondag – en daarmee het festival – met een klapper af. 

Cijfer: een 8. “Het bijna perfecte begin van het festivalseizoen. Zonder de modder had ik het ongetwijfeld een 9 gegeven.”

Reageren kan hieronder. Eenmaal gepubliceerde reacties worden niet verwijderd

Reacties 1 - 1 (1)
Bedankt voor uw bericht.
Mariëlle
15
April
2023
En what about al die alumni van Fontys Hogeschool voor de Kunsten die overal geprogrammeerd stonden? Ik wil volgend jaar wel “razende reporter” worden voor Fontys in ruil voor een ticket en wat munten ?