Eindhoven,
19
januari
2024
|
08:49
Europe/Amsterdam

Bron review: foodtruck Campus Stappegoor

Zin om even aan het campusleven te ontsnappen, maar heb je niet zo heel veel tijd tussen de colleges door? Dan is een kleine pauze bij de foodtruck op Campus Stappegoor nog niet eens zo’n heel gek idee.

Terwijl het binnenplein van de campus bedekt is met sneeuw en de ijzige lucht de longen binnendringt, schijnt het zonnetje volop tussen de gebouwen van Campus Stappegoor door. En daar, in dat ene hoekje tussen Fontys en ROC in, straalt de zon neer op een van de foodtrucks die het Stappegoor-terrein kent.

Een speakerradio in de foodtruck zorgt voor sfeervolle muziek en ik neem op mijn gemak de menukaart in me op. Die valt niet tegen: een tosti voor 1,50 euro, een warme chocomel met slagroom voor 2,35 euro of een broodje Unox voor nog geen 4,00 euro. Toch gaat mijn voorkeur uit naar een (hopelijk geen droog) stukje bananenbrood voor 1,95 euro.

En ja hoor, schot in de roos. Het bananenbrood is smeuïg, barst van de smaak en vult de maag. Vlug draai ik me om om even recht met mijn gezicht in de zon te staan. Tel daar het vriendelijke personeel in de foodtruck en de bijbehorende muziek bij op, en je waant je zo op een zomers, maar erg fris festivalletje.

Cijfer: 8,5. De sfeer rondom de foodtruck is om over naar huis te schrijven, maar helaas is niet helemaal duidelijk wat de precieze openingstijden zijn. In de zomer is de foodtruck dagelijks geopend, dus vergeet dan vooral je pinpas niet mee te nemen naar de campus, want met cash betalen kan niet. [Noëlle van den Berg]

Reageren kan hieronder. Eenmaal gepubliceerde reacties worden niet verwijderd

Reacties 1 - 1 (1)
Bedankt voor uw bericht.
Juliette Angkotta
22
January
2024
Dankjewel superleuk om te horen, bedankt voor je enthousiaste recensie!