Tilburg,
25
februari
2019
|
10:53
Europe/Amsterdam

ACI-alumnus wint 'The voice'

Fontys-alumnus Dennis van Aarssen heeft vrijdagavond het negende seizoen van The voice of Holland gewonnen. Dennis, die in 2017 afstudeerde aan Academy for Creative Industries (ACI) in Tilburg, heeft met de winst een platencontract en 50.000 euro in de wacht gesleept.

Ook mag hij een videoclip opnemen in Zuid-Afrika. Dennis studeerde vanaf 2013 communicatie bij de ACI-opleiding International Event Music & Entertainment Studies. Twee jaar geleden behaalde hij daar zijn bachelor. Momenteel is hij client & project manager Digital Marketing bij Talmark in Nieuwegein, specialist in talentmarketing.

Crooner
Bij 'The voice' maakte hij naam als jazz-zanger. Zijn grote voorbeelden zijn crooners als Frank Sinatra en Michael Bublé. In die rol bracht hij vrijdagavond een cover van zangeres Anouk, het nummer Modern World. Wellicht is dit het opstapje voor hem om fulltime als zanger aan de slag te gaan.

Dennis werd in 1994 in Gorinchem geboren. Sinds 2017 is hij de frontman van de Amsterdamse band 'Het Pakt'. Deze brengt Nederlandstalige poprock-nummers. [Tim Durlinger] 

Bekijk hier het nummer waarmee hij 'The voice' won:

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.